Πλήρη συμβατότητα

Εντοπισμός σε πραγματικό χρόνο

Άμεσες ειδοποιήσεις

Κοινή χρήση συσκευών

Ιστορικό - Αναφορές

Χρέωση ανά χρήση

Βοήθεια - Υποστήριξη

Υπηρεσίες Δορυφορικού Εντοπισμού Gps

H Telesima ασχολείται με διαδικτυακές υπηρεσίες και προιόντα που αφορούν συστήματα δορυφορικού εντοπισμού και καταγραφής συμβάντων σε πραγματικό χρόνο.
Προσφέρει με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο βασικά και απαραίτητα χαρακτηριστικά που θα σας φανούν χρήσιμα για να βελτιώσετε την παραγωγικότητα σας και γενικά να συμβάλλουν στη διασφάλιση των εργαζομένων και των περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης σας.

 1. Κορυφαίο σύστημα παρακολούθησης GPS

  1. Παρέχει το κορυφαίο σύστημα παρακολούθησης GPS σε ιδιώτες, σε μικρές και μεγάλες εταιρείες που εδρεύουν σε διαφορετικά μέρη του κόσμου. Η επιχείρησή μας έχει χρόνια εμπειρία στον χώρο και μπορεί να διαμορφώνει και να προσαρμόζει λύσεις με σημαντικά επιχειρηματικά οφέλη στους πελάτες της γιατί μπορούν εύκολα να δουν και να ενημερόνονται αυτόματα από υπολογιστή, tablet ή απο το κινητό τους τηλέφωνο γρήγορα και άμεσα για αυτό που τους ενδιαφέρει.
 2. Γιατί να επιλέξετε την Telesima;

  1. Το πλεονέκτημα του συστήματος παρακολούθησης gps της Telesima είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί ακριβώς σε όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας χωρίς την ανάγκη δημιουργίας μιας πλήρως εξατομικευμένης και μόνιμης επιλογής.
  2. Όλες οι χρεώσεις των υπηρεσιών γίνονται μόνο αν γίνει χρήση των συστημάτων χωρίς πάγια έξοδα και μόνιμες συνδρομές.
  3. Δεν υπάρχουν δεσμεύσεις σε κατασκευαστή ή μοντέλο συσκευής γιατί υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσετε στην πλατφόρμα οποιοδήποτε προιόν ιχνηλάτησης έχετε στην κατοχή σας.
  4. Σας παρέχει ολοκληρωμένες και δοκιμασμένες λύσεις που περιέχουν συσκευές ιχνηλάτησης Ευρωπαίων κατασκευαστών με εγκατεστημένες κάρτες sim και κατάλληλα ρυθμισμένες για να αποδίδουν με την μέγιστη ακρίβεια και να προσφέρουν αξιόπιστα αποτελέσματα.
  5. Οι υπηρεσίες μας παρέχουν άμεσες ειδοποιήσεις μέσω email ή sms και προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε ανάγκη και είδος επιχείρισης όπως ενοικιαζόμενα οχήματα, σκάφη, σχολικά και τουριστικά λεωφορεία,οχήματα διανομών, φορτηγά μεταφορών κτλ.