Συχνές Ερωτήσεις

Η Online εφαρμογή εντοπισμού είναι πλήρως συμβατή με όλες τις φορητές συσκευές και σε οποιαδήποτε ανάλυση.Για πλήρη συμβατότητα σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε τον Chrome.
Οι χρεώσεις των υπηρεσιών γίνονται κάθε δύο μήνες και απαιτείται το κόστος των δύο προηγούμενων. Στο διάστημα αυτό μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή και αν δεν καλύπτει τις απαιτήσεις σας μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας.
Από την στιγμή που έχετε ρυθμίσει την συσκευή σας και έχετε ενεργοποιήσει την κάρτα sim του πάροχου σε δύο λεπτά θα πρέπει να εμφανιστεί στον χάρτη το στίγμα της συσκεύης σας.
Ναι οι υπηρεσίες που προσφέρει η Telesima με τις αναφορές και τις άμεσες ειδοποιήσεις μέσω email και sms μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις που απαιτούν οι πελάτες μας.
Η εφαρμογή αναβαθμίζεται συνεχώς και προσθέτει νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες σε τακτικό χρονικό διάστημα.Σε περίπτωση κάποιας εξιδικευμένης ανάγκης σε συνεργασία με το τμήμα ανάπτυξης μπορούμε άμεσα να το υλοποιήσουμε.
Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνίσετε με το τμήμα υποστήριξης για να γνωστοποιήσετε το μοντέλο και τον κατασκευαστή της συσκευή σας. Κατόπιν θα χρειαστεί περίπου ένα 24ωρο για να υλοποιηθούν οι εργασίες που απαιτούνται έτσι ώστε να επιτευχθεί η επικοινωνία της συσκευή σας με τους διακομιστές της Telesima.
Χρέωση γίνεται μόνο σε ενεργές συσκευές και όσο αυτές λειτουργούν.Ενεργή συσκευή θεωρείτε αυτή που θα συνδεθεί με τον Server έστω και μια φορά στο 24ωρο ανεξάρτητα αν στην αποστολή περιέχεται γεωγραφικό στίγμα ή όχι.Σε περίπτωση που υπάρξουν συσκευές οι οποίες είναι σε αδράνεια δεν θα υπάρχει χρέωση.
Όλοι οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας κάνουν προσφορές και δείνουν κατά καιρούς δωρεάν όγκο δεδομένων (συνήθως σε γιορτές) με αποτέλεσμα η συσκευή σας να αποκτά την δυνατότητα αποστολής δεδομένων στην πλατφόρμα.Για την αποφυγή ανεπιθύμητων χρεώσεων θα πρέπει να διαγράψετε την συσκευή απο την πλατφόρμα ή να την θέσετε εκτός λειτουργίας.
Οι χρεώσεις της Telesima ακολουθούν τις συσκευές και όχι τους χρήστες.Αν θα δείτε αυτό το μήνυμα σημαίνει ότι εκκρεμεί θέμα πληρωμής με μια απο τις συσκευές σας.Σας προτείνουμε να μιλήσετε πρώτα με τον προμηθευτή σας ή με το τμήμα υποστίριξης της Telesima.